Skip to content

In de Knop x NSFF

In de Knop x NSFF

Tijdens de 3e editie van het jaarlijkse Nederlands Silent Film Festival verzorgde Anne-Maartje namens Stichting In de Knop een workshop Silent Film Begeleiden voor kinderen. Vanuit kleine improvisatie-oefeningen en het muzikaal omlijsten van een voorgelezen verhaal werkten de kinderen naar de echte films toe. Maar liefst 6 korte films werden aan het eind van de workshop aan het publiek vertoond. Mooie films, grappige films en hele spannende films; de kinderen wisten met elk genre raad. Zowel de piano’s als het drumstel, het glockenspiel, de kalimba en nog veel meer kleine instrumentjes werden ingezet om de films tot hun volste recht te laten komen.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *