Skip to content

Componeren voor Saxofoonkwartet

In februari gaan we van start met een nieuwe cursus componeren voor jonge componisten bij Scholen in de Kunst Amersfoort! Jonge componisten tussen de 8 t/m 18 jaar de kans krijgen een fonkelnieuw saxofoonkwartet voor het fantastische Amstel Quartet te schrijven!

De componisten krijgen les en worden in het maakproces begeleidt door Remy Alexander en Anne-Maartje Lemereis en tijdens de derde les kunnen de componisten in een repetitie met het kwartet aan hun muziek werken. De nieuwe composities gaan op 2 april in premiere tijdens het feestelijke concert van De Jongste Componistendag in Flint Amersfoort.

Je kunt je tot 10 februari 2022 nog inschrijven via onderstaande link:
https://scholenindekunst.nl/cursusaanbod/leren-componeren/?fbclid=IwAR2U-kwHcYZzy_HQiggCeuzzOUSGz5iOdm9vvSsFVy56qqTDE4jd0554z7o

foto kwartet door: Sophie Zhai